Topluluk Odaklı Mekansal Deneyim Tasarımı Çemberi

EKA Creative Studio, ATÖLYE Architecture desteğiyle düzenlenen "Topluluk Odaklı Mekansal Deneyim Tasarımı Çemberi" adlı öğrenme programı; 22 Eylül - 13 Ekim tarihleri arasında, online olarak yapılacak. Program için son başvuru tarihi ise 21 Eylül 2024.

EKA Creative Studio, ATÖLYE Architecture desteğiyle “Topluluk Odaklı Mekansal Deneyim Tasarımı Çemberi” adlı yenilikçi bir program başlatıyor. Bu program, deneyim tasarımı ve mekansal tasarım kesişiminde topluluk odaklı çözümler geliştirmek isteyen yaratıcı zihinleri bir araya getiriyor.

Çember Katılımcılarına Ne Kazandıracak?

+ Program kapsamında katılımcıların, hem eğlenceli hem de öğretici tasarım atölyelerine katılma ve sektörden profesyonellerle ilham verici buluşmalar gerçekleştirme imkanı olacak.

+ Katılımcılar aynı zamanda ATÖLYE Architecture mimarlarından mentörlük desteği alabilecek ve ATÖLYE Architecture ile iş birliği yapma fırsatı yakalayabilecek.

+ Çembere katılan katılımcılar ayrıca, yalnızca bir program katılımcısı değil, çok daha büyük bir topluluğun parçası olarak EKA Akademi’nin başlattığı bu deneyim çemberinin güçlenmesinde bizlere eşlik edecek.

Çembere Kimler Katılabilir?

Çember, deneyim tasarımı ve mekansal tasarım konularıyla ilgili öğrenim gören veya çalışanlar; aynı zamanda bu alanlara ilgi duyan öğrenciler, yeni mezunlar ve yaratıcı sektörde yeni kariyer alanları keşfetmek isteyen herkes için uygundur.

Süre: 4 Hafta | 32 Saat Eğitim | 3 Saat Mentörlük

Tarih: 22 Eylül – 13 Ekim

Son Başvuru Tarihi: 21 Eylül

Detaylı bilgi ve başvuru için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın