Deneyim, Etkileşim ve Doğaçlama İçin Alan Sağlayan Ofis

Studioninedots, Amsterdam-West'teki karma kullanımlı bir binanın zemin katında yeni bir ofis tasarladı.

Studioninedots’un tasarımı, çalışma ortamının sosyal alanı içinde deneyim, etkileşim ve doğaçlama için alan sağlayan bir iş yeri konsepti sunuyor.

Masalar ve sandalyelerden oluşan iyi organize edilmiş bir çalışma alanında görünüşte alışılmadık nesneler olarak, kendi yorumlarını katan üç mobilya parçası eklendi.

Yeni tasarım, barınak, oturma alanı, toplantı alanı, dersler, etkinlikler, oyun, rahatlama ve daha fazlası için olanak sağlıyor. Mobilya parçalarının tasarımı mimariden tamamen ayrı ve işlevin açık yorumu, bütünü oluşturan çeşitli renk, şekil ve malzeme paletine yansıtılmış. Ögeler, geçici veya kalıcı olarak kullanılabilecek ve işlevsel olarak sürekli gelişebilecek şekilde tasarlanmış.

Tasarım, toplantılara ek olarak her şeyin olabileceği Escher benzeri bir oyun dünyası. Merdivenler, birbirini izleyen sabit elemanlar ve geçitler; özgür yorumlama veya kullanım imkanını cezbediyor. Geniş cam duvarlar, korunaklı çekirdek ile çevredeki mekan arasında etkileşimi sağlıyor. Orman, iki seviye arasındaki bir bağlantı merdiveni. Basamaklar ayrıca bir sunum için kürsü veya dinlenme yeri olarak da hizmet ediyor. Merdivenler, adını organik şekillerden ve bütünleşmiş bitkilerden alıyor.

Belediye Binası, samimi ahşap oturma elemanları ve ışık perdeleriyle yapıldı. Belediye Binası, perdelerin arkasında yarı gizli veya açık alanın devamı olan samimi bir yer.

Studioninedots’un yeni tasarımı, kullanıcılara ilham veren, yaratıcılığı teşvik eden ve onları yeni bir çalışma biçimi benimsemeleri için meydan okuyan yeni bir ofis.

Etiketler

Bir yanıt yazın