Umadina Design Studio, Big See Platformunun Türkiye’deki İlk Tanıtım Partnerliğini Üstlendi

19 Eylül 2024 tarihinde İstanbul’un kreatif mekanlarından "The Circle”da, Big See ve Umadina iş birliği ile düzenlenen "Big See Debate İstanbul" etkinliği, mimarlık ve tasarım dünyasında çok özel buluşmaların gerçekleşmesine olanak sağladı.

Screenshot

Umadina Design Studio’nun organizasyonunu üstlendiği etkinlik ile, uluslararası Big See platformunun Türkiye’deki bilinirliğini arttırması adına önemli bir adım atılmış oldu.

Etkinlik; mimari ve tasarım dünyasında çokça tartışılan: “Tasarımda Yeniliğe Hangi Yaklaşım Daha Fazla Katkı Sağlar: Geleneksel İlkelere Bağlı Kalmak mı, Yoksa Modern Yaklaşımlara Dayanmak mı?” başlıklı münazara konusu ile sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Münazarada yer alan isimler arasında dünyaca ünlü Mimar ve Tasarımcı Melike Altınışık, Yine ünü dünyaca bilinen Türk moda tasarımcısı Arzu Kaprol, başarısını birçok sektörel alanda kanıtlamış sanatçı ve tasarımcı Emir Rıfat Işık ve farklı sanatsal yorumlamaları ile büyük beğeni toplayan sanatçı ve illüstratör Murat Palta yer aldı.

Umadina Design Studio, marka DNA’sının da bir parçası haline gelen ve zaman içerisinde üstlendiği birçok prestijli organizasyon ile bulunduğu sektörde kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başaran isimler arasında bulunuyor. Bu buluşma ile yurtiçi ve yurtdışı sektörel ulaşılabilirliğini arttırmayı hedefleyen Umadina, konuşmacı ve davetlilere ise akılda kalıcı bir deneyim yaşattı diyebiliriz. Davetli tasarımcılar, tasarım ofisleri ve tüm katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilen etkinliğin, ilerleyen dönemde daha fazla buluşmaya ev sahipliği yapması bekleniyor.

Big See Debate İstanbul

Etiketler

Bir yanıt yazın