Diş Kliniği

Diş Kliniği

Eray Erdemli'nin Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü, 3.Sınıf Güz Yarıyılı kapsamında, Mimar Turhan Kayasü ve Doç.Dr. Semiha Yılmazer yürütücülüğünde tasarladığı Diş Kliniği projesi.

Proje, Ankara – Eskişehir yolu üzerinde bulunan Tepe Prime içerisinde yer alıyor. Tepe Prime, Ankara – Eskişehir yolu üzerinde, A Tasarım tarafından bu yıl içerisinde tamamlanacak olan iş merkezi projesi. Projenin A bloğu 8. katında bulunan bir daire diş kliniği olarak planlandı. Klinik, üç diş doktoru için hizmet vericek şekilde tasarlandı. Soğuk depo, X-ray odası, labaratuvar, ufak bir mutfak, bay-bayan tuvaletler, doktorlar için duş ve tuvalet, çalışan personel için boş zaman odası gibi bölümler tasarımda yer alıyor. Buna ek olarak doktor ve hasta girişi, ayrı kapılardan yapılacak şekilde tasarlandı. Doktorlardan sadece biri için toplantı salonu düşünüldü.

Tasarımcı Hakkında
1988 yılında Çorum’da doğan Eray Erdemli, Çorum Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Öğrenimine, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü’nde devam ediyor. AutoCAD, 3DS-MAX, Windows Office, ArchiCAD, Artlantis Studio, Macromedia FireWorks ve Adobe Dream Weaver programlarını kullanıyor. Çorum Valiliği Dünya Çevre Günü “Temiz Enerji” temalı karikatür yarışması kapsamında, Genç Çizerler Birincilik Ödülü’nün sahibi oldu. 

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın