ABD’deki Kullanılmayan AVM’ler Netflix House’a Dönüştürülecek

ABD'deki kullanılmayan alışveriş merkezleri (dead mall) Netflix tarafından yeniden canlandırılacak. Netflix House ismi verilen mekanların ilk ikisi, 2025 yılında Dallas ve Pensilvanya’da açılacak.

İlk kez sekiz ay önce duyurulan Netflix House projelerinin lokasyonları da dahil olmak üzere, projeyle ilgili birçok ayrıntı açıklandı.

Açıklamaya göre, ilk Netflix House lokasyonları, Amerika’nın en popüler alışveriş merkezlerinden ikisinde, Galleria Dallas ve King of Prussia Mall’da açılacak. Eski alışveriş merkezlerine ait her bir devasa mekanda, birden fazla alışveriş olanağı sunulacak.

Stranger Things’in 3. sezonuna damga vuran, yıkılmış gerçek bir alışveriş merkezinin içinde yeniden yaratıldığı 80’ler temalı Starcourt Alışveriş Merkezi göz önüne alındığında, ilk Netflix House’ların bu mekanlarda açılmasının hayranlar arasında yankı uyandırması bekleniyor.

Çekimler sırasında alışveriş merkezi halka açık olmasa da, Netflix daha önce farklı temalarda pop-up deneyimleri sunmuştu; bu deneyimlerin popülaritesi sonucunda, şirketin kalıcı konumlara ihtiyaç duyduğu ortaya çıktı.

Netflix, konsept çizimler dışında mekanların neye benzeyeceği hakkında bir bilgi paylaşmadı. Paylaşılan görseller incelendiğinde, göz kamaştırıcı heykeller ve sevilen Netflix oyunları ile ilgili deneyimler sunulacağı düşünülüyor.

Amerikan Tarzı AVM’lerin Sonu mu Geliyor?

Etiketler

Bir yanıt yazın