Bauhaus 100. Yılında Tasarım Festivali Atölye Başvuruları Başladı

11-24 Kasım tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen ‘bauhaus 100. yılında’ tasarım festivali sergi ve söyleşilerle başladı.

Etkinliğin son 3 günü 22-23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan atölye çalışmaları için katılımcı başvuruları başladı.

Festivalde gezi, üretim, okuma, çizim, müzik, dans gibi farklı temalarda şekillenen 35 atölye, atölye içerikleri ve gereksinimleri buradan görülebilir.

Atölyelere başvurmak isteyen katılımcıların en geç 17 Kasım Pazar saat 23.59’a kadar başvurularını bu formdan yapmış olmaları gerekmekte. Bütün üniversitelerin tasarım disiplininde okuyan öğrenci veya mezunlar max. 100 kelimelik bir motivasyon yazısı ile başvurularını yapabilirler. ytu_bauhaus instagram hesabını da takip ederek gelişmelerden haberdar olabilir, etkinlik takvimini inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bauhaus 100. yılında tasarım festivali teması ile Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilecek olan sergi, söyleşi ve panellerin de tarih ve mekanları belli oldu.

Söyleşiler

Paneller

Film Gösterimi

Sergiler

Her türlü soru ve öneri için ytubauhaus@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın