Çukurova Belediyesi Hizmet Binası Proje Yarışması Kitaplaştırıldı

Çukurova Belediyesi ile Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin, 2011 yılında düzenlediği "Adana Çukurova İlçe Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması"nın sonuçlanmasının ardından yarışmaya katılan projeler yayın haline getirildi.

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı beraberindeki şube saymanı Nusret Baş ile birlikte Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ı makamında ziyaret ederek yarışma kitaplarını takdim etti.

Kitabı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ile birlikte inceleyen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan beğenisini dile getirirken ihale hakkında bilgiler verdi.

Çukurova Belediye Hizmet Binası maliyetinin yaklaşık 21.337.773.43 TL. olduğunu belirten Arıkan, ihaleye 6 firmanın katıldığını, Kamu İhale Kurumu’nun şartlarına da uygun bulunan Ardem İth. İhr. İnş. Ve Malz. Turz. San. Tic. Ltd. Şti & Özmir İnş. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. & Kopmaz İnş. Tur. Taah. Yapı Malz. Tic. Ve San. Ltd. Şti. ortak girişiminin ihaleyi kazandığını hatırlattı.

Çukurova İlçe Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi inşaat çalışmalarına 25 Temmuz 2012 tarihinde başlanarak bir yıl içerisinde teslim edileceği bildirildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın