FREA Web Sitesi Yeni Yüzü ve İçeriğiyle Yayında

Taze fikirlerin araştırılması ve keşfedilmesi hedefiyle bir mimarlık ve tasarım pratiği olarak 2003 yılından beri hizmet vermekte olan FREA Mimarlık’ın web sitesi, yenilenen yüzü ve içeriği ile yayına girdi.

Taze fikirlerin araştırılması ve keşfedilmesi hedefiyle bir mimarlık ve tasarım pratiği olarak 2003 yılından beri hizmet vermekte olan FREA Mimarlık’ın (Fresh Expressions for Architecture) web sitesi, yenilenen yüzü ve içeriği ile yayına girdi: frea.com.tr

Genç mimarların yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinin önünü açan, kolektif tasarım ve üretime önem veren, ulusal ve uluslararası yarışma ve ödülleri ile tanınan Fatih Yavuz ve Emre Şavural ortaklığında çalışan FREA, gösterdiği tüm özenin sonucunda gelişen kendi konumunu da önemsemektedir. Bunu daha geniş mimarlık camiası ile paylaşmayı, düşüncelerini ve öncelikli kaygılarını yaymayı hedeflerken, kendi bünyesinde kurumsallaşmayı da ön planda tutar. Bu inançla FREA, başından beri ofis uygulamalarında kayıt tutma ve belgelemeye önem vermiş, çağdaş arşivleme imkanlarını kullanmış ve bir mimarlık ofisi olarak kendi mimari temsil araçlarını oluşturmuştur. Bu niyetlerle hazırlanan web sitesi, Cengizkan Tasarım Medya’nın danışmanlığı, Dilara Sezgin’in tasarımı ve Deniz Gezgin’in uygulamasıyla yayına alındı.

Etiketler

Bir yanıt yazın