Nimri Köyü Kazım Hasan Bademliği Açık|Yarı Açık Alan ve Atölye Mekanı Tasarımı Öğrenci Mimari Proje Yarışması’nın Soru ve Cevapları Yayınlandı

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi'ndeki mimarlık bölümüne kayıtlı lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olan Nimri Köyü Kazım Hasan Bademliği Açık|Yarı Açık Alan ve Atölye Mekanı Tasarımı Öğrenci Mimari Proje Yarışması'nın soru ve cevapları yayınlandı.

SORU 1: Bu sene yatay geçiş yaptım 3. sınıfım fakat e devlette 1. sınıf gözüküyorum. Bu yarışmaya katılmama engel olur mu?
CEVAP: Yarışmaya katılmanız için bir engel yok.

SORU 2: Yarışmada ekiplerde en az bir adet itü ve en az bir adet fırat üniversitesi öğrencisi yer alması gerektiği yazmaktadır. Ekipleri yarışma düzenleyenleri kendi mi belirlemektedir. Yoksa biz mi ayarlamalıyız. Bu süreç nasıl işlemektedir.
CEVAP: Ekibi yarışmacılar oluşturabilir. Bu mümkün olmadığında yarışma raportörlüğünden destek alabilirsiniz. Raportürlük mail adresi: nimriyarisma@gmail.com

SORU 3: İTÜ Restorasyon yüksek lisans bölümünde hazırlık öğrencisiyim. Yarışmaya başvuru yapabiliyor muyum? Ayrıca Hazırlık okumam başvuru için engel oluşturuyor mu?
CEVAP: Yarışmaya katılabilirsiniz.

SORU 4: Üç kişilik olması gereken gruplarda iki öğrenci olarak katılmayı düşündüğümüz yarışmada Fırat Üniversitesi’nden olması gereken öğrencinin belirlenmesi ve kendisiyle irtibata geçerek grubu grup oluşturmamız konusunda bir yönlendirmede bulunabilir misiniz? Hangi öğrenci ve nasıl irtibat kurulacak gibi sorulara cevap arıyoruz.
CEVAP: Bu konuda yarışma raportörlüğünden destek alabilirsiniz. Bu amaçla 26 Ekim 2022 Çarşamba günü 18:00-19:00 arası çevrimiçi bir toplantı düzenlenecektir. Toplantıya aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir. Ayrıca gruplar ile iletişim sağlanabilmesi için Slack uygulaması üzerinden kanal açılmıştır.

Zoom Linki:
https://itu-edu-tr.zoom.us/j/91740160955?pwd=Q3ZIOUZUek1jL2lHNVFobmxCcXNKdz09
Meeting ID: 917 4016 0955
Passcode: 376766

SORU 5: İç mimarlık bölümünden öğrenciyim bu yarışmaya katılmama engelmidir?
CEVAP: Hayır engel değil grubunuzda en az bir mimarlık bölümü öğrencisi olması kaydıyla katılabilirsiniz.

SORU 6: Yarışmaya katılmak istiyorum fakat portfolyom yok sorun olur mu?
CEVAP: Yarışmaya başvurabilirsiniz. Yüksek sayıda katılım olması durumunda portfolyo belirleyici unsur olacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın