Plastique Fantastique’ten Doktorlara Özel Şişme Strüktürden Koruyucu Alan

Şişme strüktür tasarımlarıyla tanınan Plastique Fantastique, doktorların hastaları güvenli bir şekilde tedavi edebileceği pnömatik, mobil, kişisel koruyucu bir alan tasarladı.

Doktorlar COVID-19’a karşı mücadele ederken maskeler ve koruyucu giysiler yetersiz olduğunda enfeksiyona maruz kalabiliyor. Şişme strüktür tasarımlarıyla tanınan Plastique Fantastique, doktorların hastaları güvenli bir şekilde tedavi edebileceği pnömatik, mobil, kişisel koruyucu bir alan tasarladı.

Pozitif bir hava basıncına sahip mekan, içeride potansiyel olarak kontamine olmuş havaya izin vermiyor. Mekanın dışına yerleştirilen vantilatör veya ekstra dekontamine edilmiş bir alan şişme strüktüre temiz hava sağlıyor.

Bir doktor mobil kişisel koruyucu alana adım attığında, önce bir hava kilidi bölmesine giriyor. Bu alanda, kullanıcının dezenfeksiyon prosedürlerini gerçekleştirmesini sağlamak için hava basıncı yüksek tutuluyor.

Daha sonra doktorlar, plastik balonun şeffaf bölümünde bulunan bakım ünitesindeki hastaları tedavi edebiliyor. 4 x 8 metrelik alan, içinde ihtiyaç duyulan tüm tıbbi ekipmanın bulunduğu bir ofis gibi. Hastaya dokunmak için şişme strüktürün yüzeyine tutturulmuş bir kol eldiveni bulunuyor. Bakım ünitesi, vardiyadan sonra, doktorun dinlenebileceği ve çalışabileceği bir dinlenme alanına dönüşebiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın